Yogabog

Jeg har haft den store glæde at levere fotografier til en ny yogabog "YIN YOGA - Stræk dig til velvære" Vol. 2, af Yvonne Hansen. Bogen udkom i efteråret 2017 (http://yvonnehansen.com/bog). Jeg drømmer om flere yoga projekter - det er lige i hjertet af mine fotografier.

HjerteRum & EFTERKLANG

HjerteRum og EFTERKLANG udfører et udsmyknings- og indretningsprojekt på neurologisk afdeling, Roskilde Sygehus, Sjællands Universitets Hospital. Projektet løber fra september til december 2018. Vi skal skabe en mere æstetisk og hjemlig indretning i udvalgte zoner af hospitalsmiljøet. Formålet er at styrke patienternes oplevelse af livsmod og ro.

Boligblog

På boligbloggen Bettinna Holst kan du se et af mine billeder fra fotoserien "HjerteRum". Jeg kan lave størrelse og indramning på et billede, præcis som du ønsker det. Bare skriv til mig. Jeg ønsker at skabe smukke billeder til boligen, som skaber en stemning af ro og nærvær. Det er essensen af HjerteRum.

Hverdagens stille steder

Jeg sætter fokus på betydningen af, at vi som mennesker opdager, skaber og værdsætter vores "stille steder" i hverdagen - åndehuller af nærvær, fordybelse og stilhed i en ofte travl hverdag fyldt med teknologi. Jeg sætter fokus på betydningen af HjerteRum.

;