Udstilling

I helt fantastiske rammer hænger mine fotografier i Rikke Faurholts Udviklingsstudio i Brænderigården i Horsens. Jeg er taknemmelig for at kunne bidrage til en stemning af nærvær, ro og fordybelse i et udviklingsrum. Jeg håber på mange fremtidige muligheder for lignende udstillinger.

Yogabog

Jeg har haft den store glæde at levere fotografier til en ny yogabog "YIN YOGA - Stræk dig til velvære" Vol. 2, af Yvonne Hansen. Bogen udkom i efteråret 2017 (http://yvonnehansen.com/bog). Jeg drømmer om flere yoga projekter - det er lige i hjertet af mine fotografier.

HeartLiving & EFTERKLANG

HeartLiving & EFTERKLANG har i efteråret 2017 afgivet tilbud til neurologisk afdeling, Sjællands Universitets Hospitaler på et "stille-rum" til patienter og pårørende samt et gangareal. Formålet er at skabe mulighed for ro, mere velvære og trygge rammer. Vi bidrager med viden om betydningen af rummets æstetiske kvaliteter for menneskets helingsprocesser samt oplevelsen af tryghed og velvære.

Boligblog

På boligbloggen Bettinna Holst kan du se et af mine billeder fra fotoserien "HjerteRum". Jeg kan lave størrelse og indramning på et billede, præcis som du ønsker det. Bare skriv til mig. Jeg ønsker at skabe smukke billeder til boligen, som skaber en stemning af ro og nærvær. Det er essensen i HeartLiving.

Bogprojekt "Hverdagens stille steder"

Sammen med freelance journalist Sofie Gade Billeskov sætter jeg fokus på betydningen af, at vi som mennesker opdager, skaber og værdsætter vores "stille steder" - åndehuller af nærvær, fordybelse og stilhed i en ofte travl hverdag fyldt med teknologi.

;