Talkflow & samtalemenuer

HeartLiving ønsker at bidrage til den gode og livgivende samtale mellem mennesker - derfor har jeg takket ja til at blive Talkflow Host.

Talkflow er udviklet af Søren Bjørrild Bregendal og Anna Fast Nilsson. Konceptet er baseret på en app, som skal faciliterer og initierer dialogen og de gode samtaler med udgangspunkt i et udvalg af samtalemenuer. 

Deres vision er at hjælpe mennesker med at dele følelser, tanker og oplevelser, der gør dem klogere på sig selv, hinanden og livet. Talkflow ønsker at gøre de svære, sjove og inspirerende samtaler lettere, bedre og mere meningsfulde. Gode samtaler skaber bedre relationer. Og bedre relationer skaber større grad af glæde og lykke - til gavn for både den enkelte, fællesskabet og samfundet.

 

Som Talkflow Host skaber jeg samtalemenuer:

De skal sætte rammen om en god inspirerende dialog. Samtalemenuerne kan både tjene til små styrkende daglige ritualer som f. eks "Den gode start på dagen" eller som inspiration til samtaler om "Præstation", "Selvværd" eller "Kropsidealer". 

En samtalemenu har til formål at skabe uforstyrret refleksion og nærvær i en travl tid, hvor fordybelse ofte er en mangelvare. Med samtalemenuen som værktøj kan du udforske nye sider af dig selv og andre!  
;